Finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 (COVID-19)

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest dijous la reunió telemàtica de la Junta Directiva corresponent al mes d’abril, amb els següents acords: 

- Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació formulada en el dia d’avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya. 

- Obrir al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior. 

- Continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.

Llocs web d'interès

 

                        

Patrocinadors

Ajuntament       canalizacionesDovil            AGD       ViversErnest3_small_1       transports%20i%20serveis%20pou%20padros1_1       JOM1_1       KAIA_1          LA%20CRUI%CC%88LLA1      La%20lli%C3%A7anenca      Ferreteria%20Estornell      Grup%20Catalana%20Occident_1      LOTERIA      neteges%20estela_1     arimonlogistics     Vila%20Motorsport     Centre%20Odontologic